Kumosu uzkodas
Kumosu uzkodas svinīgai pieņemšanai, neformālām sarunām vai viesu sagaidīšanai!
VEĢETĀRĀS UZKODAS
Brusketa ar olīvu tapenādi un drupinātiem lazdu riekstiem
Brusketa ar saulē kaltētu tomātu pesto un nogatavinātu cieto sieru
Dedzināts kamambēra siers ar brūkleņu ievārījumu uz smilšu mīklas cepuma
Sviestā ceptas meža sēnes ar trifeļeļļas krēmsieru smilšu mīklas groziņā
Grilēta bagete ar dedzinātu tomātu baklažānu biezeni un sīpolu rosti
Bazilika biskvītkūciņa ar putotu svaigsieru
Saulē kaltētu tomātu keksiņi ar kazassiera uzputeni
Spinātu turziņas ar svaigsiera uzputeni un cidoniju sukādēm
Rikotas siers ar ciedruriekstiem uz medus grauzdiņa
Cepta biete ar humusu un zaļumiem
Kazassiers pelējumā ar apelsīnu marmelādi
Biezpiena siers ar bazilika pesto un valriekstiem
Baltvīnā marinēta bumbiera fileja ar citrusu gelu un skābo ābolu čatniju
Rudzu maizes grauzdiņš ar fetas sieru un karalisko olīvu
GAĻAS UZKODAS
Kūpināta pīles krūtiņa ar sarkano sīpolu marmelādi uz ingvera cepuma
Pīļu aknu pastēte ar ābolu biezeni un sarkanvīnā marinētu ķirsi smilšu mīklas groziņā
Kartupeļu krostīnī ar liellopa rostbifu un mārrutku krēmu
Mazais tako ar liellopa gaļu, diļļu majonēzi un sieru
Smalcināts liellopa filejas tartars ar sinepju gelu uz rudzu maizes grauzdiņa
Tītara fileja ar skābo ābolu brūkleņu ievārījumu un spinātiem kārtainās mīklas turziņā
Cāļa krūtiņas terīne ar vītinātiem ķirštomātiem un aprikožu gelu
Dūmota vistas krūtiņa ar mārrutku biezeni uz garšaugu rudzu grauzdiņa
Vistas aknu pastēte ar sarkano sīpolu marmelādi uz ķiploku maizes grauzdiņa
Dedzināta cūkas pavēdere ar medus glazūru un melnajām sezama sēklām
Kartupeļu skones ar cūkas fileju un melnplūmju biezeni
Marinēts sparģelis ar grauzdētu bekonu un sīpolu pārslām
Polenta ar vītinātu cūkas šķiņķi un nogatavinātu cieto sieru
ZIVJU UZKODAS
Lēni gatavota zandarta fileja ar jūraszālēm un koriandra aioli
Kūpināta sama un mārrutku salāti ar pipargurķiem pelnu mīklas groziņā
Brusketa ar Grenlandes garneli un laimu avokado krēmu
Melnās mencas uzputenis ar kātu seleriju salsu kārtainās mīklas groziņā
Zemā temperatūrā gatavota mencas fileja ar citronu gelu uz smilšu mīklas cepuma
Tortilja ar tunci, krēmsieru, olām un salātlapām
Karsti kūpinātu reņģu un svaigsiera uzputenis uz saldskābmaizes grauzdiņa
Marinētas ķilavas ar ķiploku gelu uz rudzu maizes grauzdiņa
Matjē siļķe ar diļļu svaigsieru un marinētu bieti
Laša tartars ar kaperu krēmu uz spinātu cepuma
Grauzdēta bagete ar mazsālītu laša fileju un svaigsieru ar zaļumiem
Kūpināts lasis ar avokado salsu uz sezama cepuma
Kartupeļu krostīni ar mazsālītu lasi un kaņepju svaigsieru
SALDĀS UZKODAS
Ķirbju keksiņi ar karamelizētiem valriekstiem
Vaniļas keksiņi ar ogu sukādēm
Vaniļas panna kota ar meža ogu mērci
Melnās šokolādes braunijs ar lazdu riekstiem
Mandeļu kūciņa ar piena šokolādes glazūru un drupinātām pistācijām
Biezās vafeles ar cukurotām dzērvenēm
Jogurta krēmkūciņas ar citronu glazūru
Ābolu plātsmaize ar skābo krējumu un kanēli
Burkānu biskvītkūciņas ar maskarpone siera krēmu un apelsīnu sukādēm
Mazās vēja kūkas ar vārīto krēmu un aveņu pūderi
Brī siera kūka ar putotu karameļu krēmu
Cepat siera kūka ar skābo krējumu un medus cepumu drumstalām
Melnās šokolādes trifeles ar smiltsērkšķu gelu
Melnās šokolādes trifeles ar grauzdētiem lazdu riekstiem
2 EUR/uzkoda
Lai pilnībā apmierinātu Jūsu vēlmes, ēdienkartē iespējamas dažādas izmaiņas.
Ēdienkarte var mainīties sezonalitātes dēļ.
Piedāvājums spēkā pasūtījumiem no 10 personām.
Cenas norādītas bez PVN.
Cenā nav iekļauti trauki, serviss un transports.
SAZINIETIES AR MUMS
Par izbraukuma banketiem lūdzam sazināties ar VITU ZELTZAĶI
+371 28662185, vita@cantusgroup.com